Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Nieuwe website

Nieuwe website

 

Met trots presenteren wij onze nieuwe website: https://cineworks.nl
Het resultaat mag er zijn, neem een kijkje en ervaar waarom Cineworks Works.

Toen Kevin, de CEO van Cineworks, 8 jaar oud was, rende hij als kleine jongen over bankjes, maakte salto’s en sprong op daken: wat we nu freerunnen noemen. Op een dag kwam er iemand naar hem toe, die verbaasd was over zijn freerunning. Deze man vond het fantastisch, en gaf de tip deze trucks te filmen. Dat vond de jonge Kevin een super leuk idee!

De moeder van Kevin werkte in het laboratorium van fotografie, waardoor Kevin beschikking had tot de allereerste digitale camera’s. Vanaf dat moment zag je Kevin elke dag, letterlijk elke dag, achter de camera. Dat werd bekend in de omgeving, en iedereen wist dat Kevin altijd samen met zijn camera te vinden was.

Op zijn 15e, werd aan Kevin voor het eerst gevraagd een bedrijfsfilm te maken voor het bedrijf van een kennis. Deze klant was zo tevreden, dat daar meteen twee nieuwe klanten uit voort kwamen.

Lang verhaal kort, al vóór zijn officiële opleiding tot filmmaker, was Kevin al filmmaker.

Nu 10 jaar later, heeft hij voor grote bedrijven zoals Mazda, Canon, en Burger King mogen filmen. Zijn passie in het filmvak is in deze tijd alleen maar gegroeid. En niet alleen voor grote bedrijven, maar juist ook voor kleine, persoonlijke bedrijven, maakt Kevin graag video’s.

Zoek jij nog een gepassioneerde filmmaker die echt met jou meedenkt? Neem dan gauw contact op met Cineworks!

What's your reaction?
0Smile0Angry0Wow0Sad0Lol0Wtf